ขอขอบพระคุณ คุณเบลค เฟรเดอริกสันอาสาสมัครจาก มูลนิธิโอเพ่นมายด์โปรเจ็คส์ (ประเทศไทย) ที่ระลึกถึงน้อง ๆ คนพิการและเล็งเห็นความสำคัญของการศึกษา มอบเงินเพื่อสนับสนุนการดำเนินงานของวิทยาลัยฯ จำนวนเงิน ๑๒,๐๐๐ บาท เนื่องในโอกาสทำบุญ

โอกาสนี้ ขออำนาจคุณพระศรีรัตนตรัยและสิ่งศักดิ์สิทธิทั้งหลายในสากลโลก โปรดดลบันดาลให้ คุณเบลค เฟรเดอริกสันคณะอาสาสมัครมูลนิธิโอเพ่นมายด์โปรเจ็คส์ (ประเทศไทย) ทุกท่าน พร้อมทั้งครอบครัว ตลอดจนญาติมิตรจงมีแต่ความสุข มีสุขภาพกายสุขภาพใจที่สมบูรณ์แข็งแรง เจริญมั่นคงในหน้าที่การงาน สุขสมหวังในสิ่งที่ปรารถนาทุกประการ

Thank you to Mr. Blake Frederickson, a volunteer from the Open Mind Projects Foundation (Thailand), who remembers young people with disabilities and recognizes the importance of education. Donate money to support the operations of the college in the amount of 12,000 baht on the occasion of making merit

This opportunity asks for the power of the Triple Gem and all sacred things in the world. Please inspire Mr. Blake Frederickson, all volunteers of the Open Mind Projects Foundation (Thailand), along with their families. As well as relatives and friends, be happy. Have perfect physical and mental health. Prosper and be stable in your career. Happy and fulfilled in what you desire All

27/03/2024

เนื่องในโอกาสวันคล้ายวันพระราชสมภพ สมเด็จพระกนิษฐาธิราชเจ้า กรมสมเด็จพระเทพรัตนราชสุดา ฯ สยามบรมราชกุมารี

เปิดรับสมัครนักเรียนนักศึกษาผู้พิการทางการเคลื่อนไหว ระดับ ปวช. ปวส.